Blog

Συνταγή

Από  Panayiotis Botsivalis  στις

Σπετζοφάι

ΥΛΙΚΑ

 

 

  • 2 θηλιές λουκάνικο Πηλίου σε κομμάτια κομμένο
  • 3 μελιτζάνες μακρόστενες κομμένες στα 8
  • 2 πιπεριές κέρατο πράσινες κομμένες στη μέση
  • 2 πιπεριές κέρατο κόκκινες κομμένες στη μέση
  • 1 πιπεριά καυτερή κομμένη στα 4
  • 3 σκ. σκόρδο κομμένες στα 4
  • ντομάτα χυμό η κονκασέ
  • λάδι
  • αλατοπίπερο.
    Οδηγίες

  • Τηγανίζω τα λουκάνικα. Σοτάρω μέχρι να ξανθύνουν ελαφρώς μελιτζάνες και πιπεριές, ρίχνω την ντομάτα και το σκόρδο.
  • Βράζουμε για 5-8 λεπτά, συμπληρώνω τα λουκάνικα, αλατοπιπερώνω και αφήνω σε χαμηλή φωτιά άλλα 15 λεπτά μέχρι να τελειώσουν τα υγρά του φαγητού και να μείνει με το λαδάκι του.

Γράψτε ένα σχόλιο

Οι προμηθευτές μας

brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img