Από Panayiotis Botsivalis στις
Σπετζοφάι
ΥΛΙΚΑ
- 2 θηλιές λουκάνικο Πηλίου σε κομμάτια κομμένο
- 3 μελιτζάνες μακρόστενες κομμένες στα 8
- 2 πιπεριές κέρατο πράσινες κομμένες στη μέση
- 2 πιπεριές κέρατο κόκκινες κομμένες στη μέση
- 1 πιπεριά καυτερή κομμένη στα 4
- 3 σκ. σκόρδο κομμένες στα 4
- ντομάτα χυμό η κονκασέ
- λάδι
- αλατοπίπερο.
Οδηγίες
- Τηγανίζω τα λουκάνικα. Σοτάρω μέχρι να ξανθύνουν ελαφρώς μελιτζάνες και πιπεριές, ρίχνω την ντομάτα και το σκόρδο.
- Βράζουμε για 5-8 λεπτά, συμπληρώνω τα λουκάνικα, αλατοπιπερώνω και αφήνω σε χαμηλή φωτιά άλλα 15 λεπτά μέχρι να τελειώσουν τα υγρά του φαγητού και να μείνει με το λαδάκι του.
Υπό: