Blog

Συνταγή

Από  Panayiotis Botsivalis  στις

Κριθαρότο με καλαμαράκια και σπανάκι

   ΥΛΙΚΑ

  • 1 καλαμάρι σε ροδέλες
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • πράσο
  • κολοκύθι
  • σκόρδο
  • ελαιόλαδο
  • κριθαράκι (μισό πακέτο)
  • κρασί λευκό ξηρό
  • ντομάτα κονκασέ
  • ξύσμα λεμονιού
  • 2 κουτ.σούπας λεμόνι
  • σπανάκι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ταχίνι
  • άνηθο

Οδηγίες

  1. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα σοτάρουμε.
  2. Κόβουμε το καλαμάρι σε ροδέλες και το προσθέτουμε μαζί με το κριθαράκι και το θωρακίζουμε
  3. Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε ντομάτα,ξύσμα λεμονιού,λεμόνι και νερό
  4. Αφού χυλώσει ρίχνουμε το σπανάκι,αλάτι ,πιπέρι.
  5. Αποσύρουμε από τη φωτιά και βάζουμε άνηθο,ταχίνι και λεμόνι.

Οι προμηθευτές μας

brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img