Blog

Συνταγή

Από  Panayiotis Botsivalis  στις

Καλοκαιρινό ριζότο

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 φλιτζάνι ρύζι
  • 2 ντομάτες
  • 1 μελιτζάνα
  • 2 κολοκυθάκια
  • 2 κρεμμύδια
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 3 φλιτζάνια νερό
  • άνηθο
  • δυόσμο
  • μαϊντανό
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • θυμάρι

Οδηγίες

  1. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι,αλάτι ,πιπέρι,θυμάρι,βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά μόλις τελειώσουμε το τσιγάρισμα και συνεχίζουμε με τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια,τα οποία κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
  2. Συνεχίζουμε με τις ντομάτες σε κυβάκια και ρίχνουμε στο τηγάνι το ρύζι το οποίο σοτάρουμε με τα λαχανικά και προσθέτουμε 3 φλιτζάνια νερό.
  3. Ανακατεύουμε λίγο και σκεπάζουμε το τηγάνι,ενώ χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 20΄ για να χυλώσει.
  4. Τέλος βάζουμε τα μυρωδικά  και το ξύσμα από λεμόνι,τα ανακατεύουμε και προσθέτουμε λίγο λάδι.

Οι προμηθευτές μας

brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img