Blog

Συνταγή

Από  Panayiotis Botsivalis  στις

Φακές

ΥΛΙΚΑ

 

  • 200 γρ. φακή
  • 2 κρεμμύδια
  • μια σκελίδα σκόρδο
  • 3 ντομάτες
  • 1 1/2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • κύβο λαχανικών
  • πιπεριά
  • Ψιλοκομμένη ντομάτα
  • 1 κ. σ. πελτέ ντομάτας
  • ένα καρότο ψιλοκομμένο
  • μερικά φύλλα δάφνη

Οδηγίες

  1. Βράζω την φακή για 15 με 20 λεπτά, την σουρώνω!
  2. Βάζω το λάδι, στην κατσαρόλα μου και σοτάρω το κρεμμύδι, με το σκόρδο και το καρότο.
  3. Ρίχνω τη φακή, της βάζω και λίγο ρίγανη, τριμμένη, βάζω και την ψιλοκομμένη τομάτα, ένα κουτάλι σούπας πελτέ, τα σβήνω με καυτό νερό, τον κύβο λαχανικών και τα αφήνω, να ψήνονται σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά!!!!!(αλάτι, πιπέρι όσο θέλετε εσείς)

Γράψτε ένα σχόλιο

Οι προμηθευτές μας

brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img