Blog

Συνταγή

Από  Panayiotis Botsivalis  στις

Au gratin με φιλέτο κοτόπουλο-μπέϊκον-τυριά

 

                               ΥΛΙΚΑ

  • 4 μεγάλες πατάτες (βρασμένες),
  • το στήθος από ένα κοτόπουλο(βρασμένο),
  • 10 φέτες μπέϊκον,
  • 1 φλυτ.τσαγιού τυριά διάφορα,
  • 2 αυγά,
  • 250γρ. κρέμα γάλακτος,
  • 1 φτυτ. τσαγιού γάλα εβαπορέ αδιάλυτο,
  • 50 γρ. φρ. βούτυρο, αλάτι, πιπέρι

 

 

Οδηγίες

  1. Σε ένα ταψάκι 20 νούμερο κόβουμε ροδέλες και στρώνουμε τις βραστές πατάτες μας, τις αλατοπιπερώνουμε.
  2. Κατόπιν ψιλοκόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου και το στρώνουμε επάνω στις πατάτες, βάζουμε το μπέϊκον και τα μισά τυριά, σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες πατάτες, αλατοπιπερώνουμε πάλι,σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα τυριά.
  3. Χτυπάμε τ΄ αυγά με το γάλα και την κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε το φαγητό μας,από επάνω βάζουμε σε κυβάκια το βούτυρο, ψήνουμε 45 λεπτά στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Γράψτε ένα σχόλιο

Οι προμηθευτές μας

brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img
brands img